Siker, ragyogás

2023.02.03. 17:48

Elismerték a szépséges játékvezetőt

Harcos Noémi ismét tündököl!

Barkóczy László

Harcos Noémi nevét hűséges olvasóink már jól ismerik. Indult Tündérszépek versenyünkön, ahol rengeteg olvasó szívét dobbantotta meg. Már ott kiderült, mennyire sokoldalú is ő, hiszen szabadidejében játékvezetőként áll helyt somogyi futball mérkőzéseken. Nemrégiben a labdarúgó szövetség is elismerte munkáját, és 2022 legjobb női asszisztensének választották.

Harcos Noémi

– A meccseken az ellenőrök pontozzák a munkánkat – mesélte el nekünk a részleteket Harcos Noémi. – ebből aztán egy átlagot vonnak, és akinek a lemagasabb – mint most nekem – azt díjazták.

Somogyban Noémi mellett még legalább hét női játékvezető asszisztens is rendszeresen a mérkőzések szabályszerűsége felett őrködik, így a barcsi szépségnek egyáltalán nem volt könnyű dolga. De elmondta azt is, hogy ez a mostani elismerés egy újabb nagy lökést adott számára, és nagyon büszke arra, hogy megkaphatta a Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség vezetőitől ezt a díjat.

 

– Természetesen minden megy tovább, ahogy eddig – folytatta Noémi. – De azért nagyon jól esik, hogy elismerik a munkámat. Főleg, hogy éppen most öt éve vágtam bele ebbe a kalandba, amiért szintén kaptam egy jubileumi oklevelet is.

Amikor Noémi nem versenyünkön tündököl, vagy a pálya széléről figyeli a mérkőzést, akkor szeretett hivatását gyakorolja: ápolónőként dolgozik a Nagyatádi Kórház Belgyógyászati Osztályán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában