Labdarúgás

2023.03.31. 12:52

A listavezetőt fogadja a Rákóczi FC

Nem vár könnyű mérkőzés a Kaposvári Rákóczi FC együttesére, amely vasárnap 16 órakor az OPUS TIGÁZ Tatabányai SC együttesét fogadja a Cseri úti sportcentrumban, a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 29. fordulójában.

Klein Péter

Fotó: Lang Róbert

Két vereséget követően szerdán, Komáromban tett pontot rossz sorozatának végére a Kaposvári Rákóczi FC, amely Ekker Milán és Pintér Norbert góljaival elhozta a három a Duna mellől. A sikerből gólpasszal vette ki a részét Böndi Ádám, aki ebben a szezonban már több alkalommal készített elő találatot.

– Szinte minden edzésen gyakoroljuk a beadásokat, van, hogy csapattal, de van olyan is, hogy az edzések után – fogalmazott Böndi Ádám, a Kaposvári Rákóczi FC bal oldali védője. – Számomra a gólpassz felér a góllal, mindig nagy öröm, ha egy assziszttal járulok hozzá a csapat sikerességéhez, sőt a vezetőedző kéri is tőlem, hogy sokat segítsem a támadásokat!

Böndi Ádám számára nemcsak a gólpassz miatt volt különleges az előző találkozó, hanem abból a szempontból is, hogy éppen Komáromból igazolt Kaposvárra.

– Amióta eljöttem, szinte teljesen kicserélődött a csapat, de a volt klubod ellen játszani mindig presztízs, szóval emiatt is nagyon örülök hogy nyertünk – tette hozzá.

A győzelmet viszont nem ünnepelhetik sokáig, hiszen vasárnap már jön a következő feladat, a listavezető OPUS TIGÁZ Tatabánya SC ellen.

– Személy szerint jobban szeretem, ha sűrű a hét és több meccset játszunk – mondta Böndi Ádám. – A Tatabánya ellen mindenkinek a legjobbját kell hoznia, bárhogyan is, de nyernünk kell hazai pályán! Már csak a szurkolóink miatt is, de természetesen az is fontos, hogy a hazai győzelmek száma is gyarapodjon. Ehhez stabilan, koncentráltan kell futballoznunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában