Ajándék

2023.03.21. 10:13

Bohócdoktoroktól érkezik 80 gyermekkórházba szeretetcsomag

Rajzeszközök, játékok, foglalkoztató füzetek mellett Szeretetcsokikkal megtömött csomagokat készített kórházak és rendelő intézmények részére a kórháztámogató bohócdoktor csapat. A csomagok a betegségből lábadozó gyermekeknek, illetve az egészségügyi dolgozók számára nyújt örömteli pillanatokat.

Sonline

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy "a mesekönyvekkel és az eszközökkel a kórházban benntöltött gyógyulást segíti tartalmasabbá tenni, az egészségügyi intézményeket támogató program értéke a több millió forint értékű". A jótékonykodásba idéntől beszállt a Foxpost is, akik a távolabb lévő egészségügyi intézményekbe a belföldi csomagokat támogatásként ingyenesen vitték célba. Egész évben kórháztámogatás: ingyenes csomagot igénylő gyermekkórházak jelentkezését a Mátrix Közhasznú Alapítvány internetes felületén várják a piros orros bohócdoktorok. Az alapítványi támogatás révén pozitívabb gondolkodás, szeretetteli élmények képződnek, ami segíti a betegségből lábadozók gyógyulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában