Végső búcsú

2023.03.01. 11:18

Elfáradtak, bezárt a Kulipintyó

Marosi Gábor

Hiába volt különleges, végleg bezártak

Fotó: Lang R.

Bezárt a kizárólag magyar és helyi termékeket árusító kaposvári Kulipintyó üzlet. A Füredi úton található boltban utoljára kedden lehetett vásárolni. Ottjártunkkor már csak néhány portéka közül tudtak válogatni a vásárlók, azonban mindent 30 százalék kedvezménnyel vihettek haza. 

A Kulipintyó több mint két évvel ezelőtt, 2021. január 25-én nyitott meg a Füredi és a Nádor utca sarkán. Kovács Márió üzletvezető lapunknak elmondta, nagyon sokat dolgoztak azért, hogy megfelelően működjön az üzlet, és a vásárlók is szívesen betérjenek. Az elmúlt két évben viszont elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy bezárnak. 

– A Desedán van egy büfé, ahol dolgozunk, ezért nem egyszerű a két üzletben tevékenykedni – mondta Kovács Márió. – Azt hittük, hogy „elbírunk” ennyi munkát is, de sajnos nem így lett. Fáj a szívünk, hogy be kell zárnunk, mert tényleg szívvel-lélekkel csináltuk a boltot. Az elmúlt két évben nagyon sok emberrel ismerkedtünk meg és hamar lettek törzsvásárlóink – fogalmazott a Kulipintyó üzletvezetője. 

Kovács Márió kiemelte, ötven partnerük volt a környékről és az ország más részeiről, sajtot, füstölt árut, magvakat, mézet, italokat és sok különlegességet kínáltak. A magyar termékek szerelmesei kedden 17 óráig tudtak még a Kulipintyóban vásárolni, utána végleg bezárták az üzlet ajtaját. Kovács Márió hozzátette, most már a desedai büfére koncentrálnak, ahol azon dolgoznak majd, hogy minél inkább meghosszabbítsák a szezont. 
 

Kovács Márió: fáj a szívünk, mert szívvel-lélekkel csináltuk, de be kell zárnunk
Fotó: Lang Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában