Együtt a városért

2023.03.17. 18:00

Közösséget építenek a kaposvári lakótelepeken

Tavaszi kavalkád elnevezéssel májusban új programot szerveznek.

Harsányi Miklós

A Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesülete éves beszámolót tartott péntek délután, melyen Szita Károly polgármester és Pintér Rómeó alpolgármester is részt vett. A közösség májusban új rendezvényre hívja a városlakókat.

 – A koronavírus járvány után tavaly újraszerveztük a programjainkat – mondta Vargáné Friss Judit, a Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesületének elnök. – Az összejöveteleinken kívül Balaton-felvidéki kirándulásra mentünk el,  s az adventi ünnepségen mellett a városi rendezvényeken, programokon is részt vettünk. Csapatunkat 2006-ban négyen szervezték meg, s jelenleg 32 tag van, s újabb jelentkezőket várunk. Célunk a közösségépítés, a lakótelepeken élők összekovácsolása. 

Vargáné Friss Judit azt mondta: tavaszi kavalkád elnevezéssel május 6-án zenés, verses, táncos rendezvényt kívánnak szervezni. Melyre iskolásokat, táncosokat és nyugdíjasokat is várnak, s tervek szerint a program a Sávháznál zárul. Szita Károly, Kaposvár polgármester méltatta az egyesület tagjainak tevékenységét, összefogását. Kiemelte: egy városnak az igazi erejét a közösségei adják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában