A felniknek is kitavaszodott

2023.03.22. 11:30

Ötödével drágult a gumi, de a szolgáltatásé nem változott

Munkát adott a napsütés a somogyi gumiszervizeknek. A kaposszerdahelyi Buzsáki Autóguminál néhány nappal ezelőtt érkeztek meg az első autósok, hogy a téli abroncsokat nyárira cseréljék.

Marosi Gábor

Fotó: Lang Róbert

Buzsáki Zoltán, a vállalkozás tulajdonosa lapunknak elmondta, nem drágítottak a szervizdíjon, a legolcsóbb csere kerekenként 2000 forinttól indul. – Nálunk az ügyfeleknek nem kell várakozniuk. Aki telefonon bejelentkezett és foglalt időpontot, annak az autójával körülbelül 20 perc alatt végzünk – mondta Buzsáki Zoltán
A jutai Oros Gumiszervizben is elkezdték már lecserélni a téli abroncsokat. Egyelőre naponta csak húsz autó tér be hozzájuk, a nagyobb rohamra majd a jövő héttől számítanak. Oros András ügyvezető elmondta, a nyári gumik nagyjából 20 százalékkal drágultak. A legolcsóbb 15–16 ezer forintba kerül, de ennek a többszöröséért is kínálnak abroncsokat. A hat-nyolc éves, illetve a négy milliméternél kevesebb profilmélységű gumit már nem ajánlja felrakatni a járművekre. A jutai szervizben buszok, teherautók és kamionok kerekeivel is foglalkoznak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában