Jubileumi születésnap

2023.03.25. 16:55

Profiktól kérdezhettek és még faepres csalit is hazavihettek

Tíz éves születésnapját ünnepelte a Kapos Horgászcentrum szombaton. Ez alkalomból két feeder-világbajnokkal is találkozhattak az érdeklődők, akik tanácsokkal is ellátták a vásárlókat.

Góz Lilla

Fotó: Lang Róbert

Amerre a szem ellátott mindenhol érdeklődőkkel volt tele szombat délelőtt az egyik kaposvári horgász szaküzletben. - Negyven évvel ezelőtt mogyoróbottal kezdtem a horgászatot, ma már minden módszerhez számtalan lehetőség közül választhatunk - mondta el Bodó András, aki leginkább Nagybajomban pecázik. Hozzátette: azért jött el a születésnapi rendezvényre, hogy a meghívott vendégektől tanulhasson. 

Erdei Attila, egyéni feeder világbajnok saját tervezésű horgászládáját is elhozta és bemutatta a csalikat, etetőanyagokat, amelyeket ő használ. - Az üzlet számomra nem ismeretlen, ha a környéken van versenyem, mindig ide térek be – tette hozzá. Erdei Attila múlt héten egy jótékonysági ráckevei versenyen vett részt, amelyet megnyert. November végéig számos egyéni és csapatversenyen indul. - Tíz éve költöztünk ide és ez alkalomból szerettünk volna kedveskedni a hozzánk betérőknek, két világbajnokunktól, Erdei Attilától és Novák Jánostól sok mindent elleshetnek – mondta Vati Gyula, a Horgászcentrum tulajdonosa. Hozzátette: tavasszal a feederes szakágot gyakorlók térnek be a legnagyobb számban hozzájuk.

 - Nagyon sokat fejlődött az elmúlt évtizedekben a horgászipar, míg korábban egy-két gyártó volt a piacon, ma már szinte megszámlálhatatlan – jegyezte meg Vati Gyula. Egy tavaly megjelent csaligyártó is részt vett a nyílt napon. - Nagyon kedveltek az édes feederer csalik, a legtöbben a vattacukoros vagy a faeper fantázia nevűeket keresik – mondta el Virlics László, a Bait Maker Kft. tulajdonosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában