Berzsenyi nap

2023.03.14. 19:39

Színes programok és közös megemlékezés

Évtizedes hagyománya van már a marcali Berzsenyi Gimnáziumban a Berzsenyi napnak, amely idén is színes programokat tartogatott a diákok számára.

K.R.

A Mikszáth Kálmán Általános Iskola diákjaival együtt adtak március 15-i ünnepi műsort a gimnázium diákjai. Ezt követően érdekes programok várták a tanulókat, hiszen vetélkedők és előadások színesítették a Berzsenyi napot. A fiatalok találhattak kedvükre való elfoglaltságot kedvenc tantárgyaik témájában, hiszen a feladatok és előadások a biológia, sport, média, könyvtárhasználat, irodalom és az idegen nyelvek témáját is körbejárták. 

Az előadók között helyi pedagógusok és marcali ismert személyek mellett Móring József Attila, országgyűlési képviselő, a Dél-Dunántúl fejlesztéséért felelős kormánybiztos is ott volt. A politikus arról beszélt a diákoknak, hogy mit adhat egy falusi srácnak a szülőfaluja, Somogyvár. 

 

Címkék#Marcali

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában