Megbecsülés

2023.03.12. 08:09

Szívszorító: Díszsorfallal és vastapssal búcsúztatták tanárukat a barcsi diákok

A több mint harminc éve működő Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium diákjai úgy döntöttek, emlékezetessé teszik egyik kedvenc tanáruk, Schnellbach László nyugdíjba vonulását.

Sonline

A diákok megszervezték a búcsúztatót, és a gimnázium folyosóján százával álltak díszsorfalat a pedagógus utolsó márciusi munkanapján, ahol percekig tartó vastapssal búcsúztak tőle.

Az eseményről videót is készítettek, amit az iskola is megosztott a közösségi oldalán. A posztban azt írták, hogy nincs olyan széchenyis diák, akit Schnellbach tanár úr 1992 óta ne tanított volna média, etika vagy magyar tantárgyból. Ha mégis, akkor a sok-sok helyettesített óra folyamán találkoztak vele a fiatalok. Hosszú évek óta végezte könyvtárosi feladatait, felügyelte a versenyeket, rendezte a tankönyvrendelést. 

Mindannyiunk közül a legműveltebb, nagy betűs EMBER, akinek szelíd természete, kedves szavai, figyelmessége hiányozni fog mindenkinek! Kedves Laci! Köszönjük, amit a Széchényiért tettél; köszönjük, hogy a Széchényiben tetted a dolgod!

– írták a közösségi oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában