Nyugdíjasok

2023.03.26. 06:15

Szűkebbre kell fogniuk a kiadásaikat

Kaposmérőn megtartotta éves közgyűlését a Főnix Nagyasszonyok Egyesülete. A szombati értekezleten Porkoláb Lászlóné elnök számolt be a 2022-es évről, majd az idei programtervezetet vitatták meg.

Varga László

A tavalyi esztendőt rendkívül eseménydúsnak értékelte az elnök: a rendezvényeik közül a nyugdíjasszövetséggel közös várdai versmondó találkozót, a babócsi nagyasszonyi díjátadót és a magyaratádi jubileumi ünnepséget emelte ki. Ezen kívül díjat adtak át a füredi borversenyen, meghívásnak tettek eleget a batéi szőlőhegyen és Gyékényesen, Kőröshegyen csapatépítő tréninget tartottak és mandarinszüreten vettek részt Horvátországban. A költségvetésről elhangzott, hogy az elutasított pályázatuk miatt szűkebbre kell fogniuk a kiadásaikat, és megemelték a tagdíjat is. A gyűlés után Ambrus Györgyné nagyasszony, a mérői nyugdíjasklub vezetője és csapata rétessel vendégelte meg a társaságot.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában