Megegyeztek

2023.04.26. 12:45

Megállapodás született a Siófoki Kórház távhő tartozásáról

Sonline

Sikeresen megállapodott Lengyel Róbert Siófok polgármestere és Inczeffy István a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója, az intézményhez tartozó a siófoki korház távhő tartozásával kapcsolatban, tudtuk meg Witzmann Mihály országgyűlési képviselőtől. 

A kiegyenlítetlen távhő számlákról a városvezető Lengyel Róbert polgármester is beszámolt még márciusban, akkor 200 milliós tartozásról írt, amelyből a kórház 57 millió forintot egyenlített ki akkor a Termofok-Sió Kft. felé. Miután a polgármester az országos kórházi főigazgatóhoz fordult levélben a kintlévőség miatt. 

A honatya közösségi oldalán is beszámolt a sikeres megegyezésről. Amelyben azt írta, amint Inczeffy István - a Siófoki Kórház korábbi igazgatója - átvette a vármegyei kórház vezetését és így Somogy egészségügyi ellátórendszerének irányítását is tárgyalást kezdeményezett vele Witzmann Mihály. 

A főigazgató együttműködéséről biztosította a politikust és ígéretet tett az örökölt probléma gyors megoldására. Sikeres volt a találkozó, mert a gazdálkodásért felelős vármegyei kórház a nyárig a teljes tartozást rendezni fogja a Termofok-Sió Kft. felé - jelentette be Wizmann Mihály közösségi oldalán.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában