Rég várt fejlesztés

2023.04.14. 14:34

Nagyszabású rendezvénnyel vették birtokba a siófoki Civil Házat

Egész napos programokkal adták át a régóta várt Civil Házat Siófokon. A rendezvén keretében bemutatkoznak azok a társadalmi szervezetek, amelyeknek majd otthont ad az épület.

K.R.

Forrás: Witzmann Mihály FB oldala

Régóta várt fejlesztés valósult meg Siófokon az egykori könyvtár épületének átalakításával, a Civil Ház kialakításával. Az épületet már tavaly átadták, azonban a kapuit csak most tárja ki a nagyközönség előtt. 

Lengyel Róbert, siófoki polgármester közösségi oldalán írt az örömteli eseményről, amelyben a hosszas folyamatról, amely a pénteki avatót előzte meg úgy fogalmazott: - Hosszú menet volt, sok derék ember összefogását, munkáját emésztette fel, de megérte, írta a polgármester. 

Witzmann Mihály, országgyűlési képviselő is foglalkozott a megvalósított fejlesztéssel. Sajnálatát fejezte ki, mivel személyesen nem tudott ott lenni a pénteki avatón. - Régi és jogos igénye volt a siófoki egyesületeknek, hogy végre méltó otthonra leljenek városukban. A Civil Ház egy újabb bizonyítéka annak, hogy ha van együttműködés, akkor a sikerek sem maradnak el. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Siófok város önkormányzatának a projekthez szükséges önerő biztosításáért, valamint Szalai István elnök úrnak, aki a pályázat elkészítésében és menedzselésében közreműködő Siófok Holnap Egyesület elnökeként folyamatosan segítette a projekt megvalósítását, olvasható a bejegyzésben. 

Hamarosan jövünk helyszíni riportunkkal! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában