Sonline.hu podcast

2023.05.31. 15:03

Fekete Zoltán, a rádpusztai élménybirtok tulajdonosa mesélt a kezdetekről

A Rádpuszta Gasztro Élménybirtok létrejöttéről, a közelmúlt nehézségeiről és ajövőről beszélgettünk Fekete Zoltán tulajdonossal.

Sonline

Hogy mi kell egy sikerrel kecsegtető vállalkozáshoz? A legtöbbek szerint pénz, pénz és pénz! Ha komolyabb választ szeretnénk adni a kérdésre, akkor rá kell jönnünk, hogy a pénz fontos, de nem minden: bátorságra és kreativitásra is szükség van! Legalábbis erről tanúskodik Fekete Zoltán vállalkozóvá válása, amelynek „végeredménye” lett a Rádpusztai Gasztro Élménybirtok. Évtizedekkel ezelőtt nem pontosan így fogalmazták meg ezt az akkor vállalkozást kezdők, de a lényeg ez volt. Fekete Zoltánnal készített Podcastunkból kiderül: az akkori fiatalokból sem hiányoztak a kreatív ötletek, a bátorsággal voltak gondok, időnként ez inkább vakmerőség volt, ám a központi probléma minden esetben a pénz volt, nevezetesen az: hogyan szerezzék meg az induló tőkét!

Fekete Zoltán nem adta fel, lépésről lépésre haladt, mire elkészült a mű, miközben fennen hangoztatja: itt soha semmi nincs készen! A tradíciókhoz való ragaszkodás, a természet feltétlen tisztelete nem volt és most sem olcsó elvárás, de a célokhoz ragaszkodni kell, akkor is, ha az többe kerül, mint más megoldások.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában