Nyereményjáték

2023.05.06. 11:30

Gazdára talált az ötmillió forint: Kisorsoltuk a Mozaikkereső játék nyerteseit

Kiadónk miskolci telephelyén csütörtökön kisorsolták a Mozaikkereső játékunk nyerteseit. A 12 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

Sonline

Hadanich Dalma elõfizetõi marketing menedzser és Gácsi Nóra

A játékban csak azok az olvasók nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt a játék idején, valamint a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, amit kitöltve beküldtek a kiadó szelvényen megadott címére. A sorsolás közjegyző felügyelete mellett zajlott.

A Mozaikkereső nyereményjáték, mint minden évben, most is nagyon népszerű volt az előfizetőink körében. Összesen 28 ezer 512 játékszelvény érkezett be a megadott határidőre. A szerencse most az alábbi előfizetőinknek kedvezett: ötmillió forintot nyert, vagyis játékunk fődíjasa Fichtacher József Szombathelyről. Félmillió forintot tízen nyertek, köztük somogyi játékos nem volt. Százezer forintnak összesen huszan örülhettek, köztük egy somogyi játékos, Simon Ferencné Kaposszerdahelyről

Köszönjük a hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak! Gratulálunk a nyerteseknek! A szerencséseket telefonon értesítjük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában