Készülődés

2023.06.03. 12:00

Elindulhat a siófoki jégpálya tervezése

Egyeztetést kezdeményezett Witzmann Mihály országgyűlési képviselő a siófoki polgármesteri hivatallal a leendő fedett jégpálya ügyében.

Koszorus R.

Arról korábban beszámoltunk, hogy fedett jégpályát terveznek kialakítani Siófokon. A tervek szerint a sátras kivitelű jégpályát a Beszédes általános iskola műfüves pályája mellett állítanák fel. 
– Ezzel új lehetőséggel gyarapodik Siófok sportéletének palettája, hiszen a jégkorong is megjelenik a városban – mondta Vécsei Mihály, a Blue Point Sportegyesület és a Balatoni Bocsok Hockey Club elnöke. – Terveink szerint idővel műkorcsolya-szakosztályt is indítanánk itt. Arról már döntött is a képviselő-testület egy korábbi ülésén, hogy támogatja a projektet, az viszont nem volt világos, hogy kivel kell előbb szerződést kötnünk, a Siófoki tankerülettel vagy a várossal ahhoz, hogy megkapjuk a tulajdonosi hozzájárulást az ingatlan használatára - tette hozzá. Hétfőn rendkívüli képviselő-testületi ülésen mutatják be, milyennek képzelik a leendő jégpályát. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában