Somogyi Nyugdíjasok

2023.06.01. 13:28

Folytatták a szomszédolást a földváriak

A tavaszi programok zárásaként budapesti kiránduláson vettek részt kedden a Balatonföldvári Szépkorúak Klubjának tagjai, akik előbb a Magyar Zene Házának állandó kiállítását, majd a Vígszínházban A padlás című musicalt tekintették meg.

V. L.

– Az elmúlt időszakban igyekeztünk pótolni az energiatakarékossági okok miatt elmaradt programjainkat, így mozgalmasan telt az elmúlt időszak – mondta Berkesné Hegedűs Márta klubvezető. – A keltákról szóló előadással indult az idei év, majd irodalmi összeállítással emlékeztünk a Petőfi-évfordulóra, és könyvbemutatón is részt vettünk. A tavaszt előbb képben és zenével, majd batyus bállal köszöntöttük, ez utóbbira a zicsieket is meginvitálva. A korábbi években elkezdett szomszédolást Kötcsén folytattuk, ezúttal is a kulturális értékek és hagyományok megismerését célozva. Programjainkon általában 15–30 tagunk vett részt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában