Kilépés

2023.06.05. 13:41

Függetlenként folytatja tovább Pintér Attila

Huszonöt év után kilépett az MSZP-ből Pintér Attila, kaposvári önkormányzati képviselő, aki a szocialisták városi elnökének a tisztségét is betöltötte.

K. G.

Erről a legnagyobb internetes közösségi oldalán közölt egy posztot, amelyben a pályafutását is felidézte egészen a kezdetektől. Írásában hangsúlyozta, hogy ezzel a döntéssel nem a helyi közéletből kíván kilépni, hanem politikailag függetlenné válva szeretne közreműködni egy olyan lokálpatrióta megközelítésű platform létrehozásában, amely szélesebb lehetőségét kínál mindazoknak, akik a városért akarnak tenni.

Felhívtuk Pintér Attilát, hogy a döntése hátteréről érdeklődjünk. A kaposvári politikus kérdésünkre elmondta, hogy nem akar belépni más pártba, bár nem tagadta, hogy kapott ajánlatot. A döntéséről kevés emberrel beszélt korábban, de hosszabb ideje érlelődött benne az elhatározás, bár sokáig halogatta ezt a lépést, nehogy megzavarjon vele aktuális politikai helyzeteket. A kaposvári önkormányzatban tovább kíván tevékenykedni, mandátumát nem adja vissza. Arra a kérdésre, hogy a függetlenné válás egy lépcsőfoknak számít-e abban, hogy elinduljon a polgármesteri tisztségért, azt válaszolta, hogy erről korai beszélni, miután még szűk egy év van hátra az önkormányzati választásokig.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában