Sonline.hu videó

2023.06.04. 14:00

Jótékonyan nyitották meg a szezont a motorosok - VIDEÓ

Szombat délelőtt ismét motorjaikra pattantak a motorosok Somogyban, és a Széles Út Motoros Egyesület szervezésében közös felvonulást tartottak. A látványos motorozással jótékony célokat is támogattak.

Barkóczy László

– A hagyományoknak megfelelően, a kaposvári Wass Albert utcában gyülekeztek a motorosok – mondta el kérdésünkre Tisza-Kovács Balázs, a Széles Út Motoros Egyesület elnöke. – Az elsődleges célunk a felvonulással az, hogy látványosan megnyissuk a szezont, ezzel is felhívva az autósok figyelmét arra, hogy mostantól mi is aktívabban a közlekedés részei leszünk, figyeljenek, vigyázzanak ránk. A viszonylag fürge járműveinkkel a közös közlekedést minden évben szoknia kell közlekedés többi résztvevőjének. További célunk a felvonulással, hogy egy jótékonysági gyűjtést is rendezünk a Biztos Kezdet Gyermekház javára.

 

A motoros felvonulók Kaposváron keresztülmotorozva Kaposszerdahelyig ment, ahol a település önkormányzata már különböző programokkal várta a két keréken érkezőket. Megkoszorúzták az elhunyt motorosok emlékművét, majd atyai áldást kaptak a motorosok, hogy balesetmentesen teljen a szezonjuk. Kora délután pedig a többszörös stunt-bajnok, Mókus szórakoztatta az eseményre látogatókat. Az eseményen az előzetes számításoknak megfelelően több száz motoros vett részt, így rendőri felvezetéssel és irányítással közlekedhettek a teljes minitúra során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában