Somogyi Nyugdíjasok

2023.06.01. 13:25

Majálissal emlékeztek a 175 éves évfordulóra

Majálist tartott a Honvédszakszervezetek Nyugállományú Tagozatának somogyi alapszervezete a Gyertyánosi Parkerdőben szerdán a honvédség megalakulásának 175. évfordulója alkalmából.

V. L.

– Fontosnak tartottuk, hogy oldva a Covid okozta félelmet kimozduljunk a bezártságból – mondta a megnyitón Virág Zoltánné, az alapszervezet vezetője. 

A rendezvény legidősebb résztvevője, a 95 éves Sikes János azt mondta, mindig is közösségi ember volt, s miután tavaly ősszel végleg elment a felesége, még nehezebben tud megmaradni otthon. Révész Imre is kimozdult otthonról, amint lehetőség kínálkozott rá, annak ellenére, hogy közösségben is szeretett mindig háttérben maradni akkor is, amikor az összevonás előtt a taszári alapszervezetben vezetőségi tag volt. 

A találkozón Virág Zoltánné emlékezett meg az évfordulóról, és versek is elhangzottak, ebéd után pedig beszélgetve, kártyázva és a környékkel ismerkedve sokáig együtt maradt a társaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában