Elfogadás

2023.06.09. 18:02

Az elfogadás szépségét fogalmazták képen és szövegben

Arany, ezüst és bronz minősítést, valamint különdíjakat vehettek át azok a gyerekek, akik a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ „Most mutasd meg!” elnevezésű pályázatán részt vettek.

T. B.

 A díjkiosztó gálát hétfőn tartották az intézményben. 
– A pályázaton a kaposvári járási általános és középiskolákban tanuló, integrált oktatásban részt vevő gyerekeknek vehettek részt. Meseillusztráció, szépírás és szövegírás kategóriában hirdettük meg. Több százan, összesen 257 diák jelentkezett, és nagyon meglepődtünk, hogy ilyen sokakat érdekelt a felhívásunk – mondta el Benczéné Csorba Margit, az intézmény főigazgatója a díjkiosztón. 


– A pályázat témaköre a különlegességről, az emberi eltérésekről, illetve azok elfogadásról, a toleranciáról szólt. A cél az volt, hogy azok a gyerekek is megmutathassák magukat, akiknek az iskolai tanulmányaik során, az olvasás, írás nehezebben halad, több időre van szükségük, vagy többletmegsegítést igényelnek – mondta el érdeklődésünkre Benczéné Csorba Margit. A rajzok egy kiállításon kaptak helyet. 
 


Fotó: M. P.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában