Visszatérés

2023.09.26. 09:00

Elkészült a kivitelező, bepakolnak a termekbe a tanárok

Már pakolják a bútorokat, takarítják a tantermeket csütörtökön és pénteken a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium pedagógusai és munkatársai.

Góz Lilla

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A napokban készült el a kivitelező a nyárra tervezett belső felújítással, huszonnyolc tanterem renoválásával. A hét utolsó két napjára az iskola vezetése tanítás nélküli munkanapot rendelt el. Igény esetén gyermekfelügyeletet vállaltak, viszont a két napra étkezést most nem tudtak biztosítani. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a tanulók a város más intézményeiben kezdték meg a tanévet, ahová buszokkal vitték valamennyi osztályt. Mind az oktatók, mind a szülők, valamint a tankerület összefogva dolgozott azon, hogy ne legyen fennakadás az oktatásban. A Sonline.hu írta meg elsőként, hogy július 11-én a felújítás alatt lévő tornaterem teteje beomlott. A Kaposvári Tankerületi Központ tájékoztatása szerint az épületet el kell bontani, az ehhez szükséges tervdokumentációt megrendelték. A pontos terv ismeretében kezdődhet meg a munka. Úgy tudjuk, hogy a tornatermet elkerítették, hogy ne veszélyeztesse a gyerekeket. A testnevelésórákat a város más sportkomplexumaiban tartják majd meg. A gyakorlós diákok a dzsúdó-, a kör-, és az rg-csarnokban tornáznak. Egyes tanulóknak a jégpályán is lesznek foglalkozásaik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában