szavazás

2018.06.18. 11:38

A somogyiak nagyszülőkre bízzák a gyereket nyáron

Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy gyermekük hol tölti a nyári szünidőt. A többség a nagyszülőkre bízza a kicsiket a vakáció idejére.

Sonline

Az iskola végeztével adódik a kérdés a szülőknél, hogy mi legyen a gyerekkel, amíg ők dolgoznak. Erről kérdeztük olvasóinkat, ki hogy oldja meg a vakációt. Az eredmény szoros volt, a legtöbben (31 százalék) a nagyszülőkre bízzák a csemetét. Szinte azonos számú voks érkezett arra, hogy táborba küldik a kicsit, egyedül hagyják otthon, vagy éppen együtt tölti a család a nyarat.

Mindössze olvasóink három százaléka küldi nyári napközibe a család legkisebb tagját, tagjait.

Somogyban egyébként rengeteg tábor közül válogathatnak a családok. Több mint 200 ezer gyerek fog legalább egy hetet táborban tölteni a nyáron, ahogy arról korábban beszámoltunk. A Táborfigyelő.hu vezetője, Tóth Béla szerint az idén az informatikai és programozó táborok a legnépszerűbbek. A második legnépszerűbb tábortípus a idegen nyelvi, valamint a katonai tábor.

A portálon egyébként az idén már több mint 1200 táborturnusból lehet választani. Az idén több tízezer gyermeket várnak a szünidei Erzsébet-táborok is, amelyek június 17-én kezdődnek és 11 héten át tartanak. A balatoni táborokban csaknem 30 ezer gyerek nyaralhat egyhetes turnusokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában