panoráma

2018.08.16. 11:00

Balaton: keretbe kerülnek a legszebb pillanatok

A Balaton körüli panorámapontokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a táj szépségére, ami mellett sokan hajlamosak csak úgy elmenni.

Koszorus Rita

Balaton Sound

Fotó: Böcz Zoltán

Tizenhét különleges balatoni helyszínre kerültek panorámakeretek a MOL Nagyon Balaton és a Magyar Turisztikai Ügynökség idei közös újítása keretében. Az installációk lényege, hogy helyszínt ajánlanak a turistáknak a Balatonon töltött legszebb pillanatok megörökítésére.

– Az indulás óta fontosnak tartjuk a tó megítélésének erősítését, mind a magyar, mind a külföldi idelátogató turisták szempontjából – mondta Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója. – Ez elsősorban a régió legizgalmasabb fesztiváljain, kulturális eseményein keresztül valósul meg, egymilliónál is több vendéget vonzva évente a Balatonra. Ezekkel a Balaton körüli panorámapontokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a balatoni táj szépségére, ami mellett sokan hajlamosak vagyunk csak úgy egyszerűen elhaladni. Így viszont fotók és posztok ezrei születnek minden évszakban a Balaton körül.

A vakáción készült fotóknak szó szerint keretet adó installációk a déli parton Fonyódon a Panoráma sétányon, Balatonbogláron a Gömbkilátónál, a balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont előtt, a szántódi révben és Zamárdiban, a Zöldfa utca végén a parton találhatóak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában