Mosolyalbum 2018

2018.05.25. 12:48

Becsukódott a mosolyalbum: ők lettek a nyertesei

Lezárult a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu közös versenye, melyen a legszebb somogyi gyerekmosolyt kerestük. A három év alattiak között a kaposvári Papp Korina kapta a legtöbb voksot, míg a 4-6 éves kategóriát a zselickisfaludi Lukács Ramóna nyerte.

Sonline

A közelgő gyermeknap alkalmából indított Mosolyalbum elnevezésű fotóversenyünk lezárult. Két kategóriában tölthették fel a szülők a fotókat. A 0-3 éves korú és a 4-6 esztendős gyermekek fotóira vártuk a szavazatokat. A versenyre ötszáznál is többen neveztek, valamint összesen húszezernél is több voks érkezett a legkisebbek mosolyára.

A legkisebbek kategóriájában a legtöbben, 834-en a kilenc hónapos kaposvári Papp Korinára kattintottak, így ő lett a győztes. Második helyen 720 szavazattal az öt hónapos Horváth Donát végzett, míg 599 vokssal dobogós lett a hét hónapos Brilla Bonita.

Papp Korina, 9 hónapos

A 4-6 évesek versenyének első három helyezettjét csak lányok alkotják és a szinte csak néhány szavazat választja el a dobogósokat. A nyertes a négy éves Lukács Ramóna lett Zselickisfaludról 152 szavazattal. A második helyet 149 vokssal a barcsi Virág Zselyke szerezte meg. A négy éves Szabó Petronella neve mellé pedig 146-an klikkeltek.

Lukács Ramóna, 4 éves

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában