itt a vége?

2018.02.20. 17:11

Bezár a CBA: végkiárusítás a kaposvári üzletben

Végkiárusítás, minden 30 százalékkal olcsóbb – ez a felirat fogadja a vásárlókat a Petőfi utca 56-ban található CBA Cent kirakatában.

Góz Lilla

Megkerestük Fodor Attilát, a CBA kommunikációs igazgatóját, aki megkeresésünkre megerősítette, hogy február végén bezár a CBA Cent és a hozzá tartozó gyorsétterem is. Azt is elmondta: a jövőben értékesítik az épületet.

A kiírás szerint az újságon, a pékárun, a göngyölegen és az étterem kínálatán kívül mindenre vonatkozik az árengedmény, ami február 25-ig, vagy a készlet erejéig tart. Az egyik dolgozótól úgy tudjuk, nem tájékoztatták őket, hogy a jövőben átveszi-e másik üzletlánc a kaposvári centrumot. Munkaviszonyuk megszűnik február végén. Információink szerint két külföldi üzletlánc is érdeklődik a CBA cent iránt. Úgy tudjuk: az épületben található üzletek egy része, mint például a posta, egy illatszer üzlet és egy turkáló még üzemelni fognak, de nem tudni meddig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában