fotók

2018.11.07. 10:45

Boldogító igen 37 méteren – lánykérés a kaposvári tűzoltóságon

Harminchét méter magasságban a meglepett lány nem utasította vissza párja kérését, s már menyasszonyként lépett ki a magasból mentő kosarából.

Sonline

A kaposvári tűzoltók C csoportja kérte meg Eszter kezét Erdei Jonatánnak. A kaposvári tűzoltó bajtársai segítségét kérte a nem mindennapi lánykéréshez. Harminchét méter magasságban a meglepett lány nem tudta visszautasítani párja kérését, s már menyasszonyként lépett ki a magasból mentő kosarából.

 

Két éve teljesít szolgálatot a kaposvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon Erdei Jonatán, aki a minap meglepte barátnőjét azzal, hogy megmutatta neki madártávlatból is a somogyi megyeszékhelyt. A mit sem sejtő lány azt sem furcsállotta, hogy egy drón is követi a magasba emelkedésüket. Sőt a kosárban felszerelt kamerákat meglátva sem kezdett gyanakodni, hogy a készülékek nemcsak azt a pillanatot örökítik meg, amikor 37 méter magasságból láthatja Kaposvár, hanem azt is, ahogy párja kollégái felsorakoznak a gépjárműfecskendők előtt egy kérdést megfogalmazva irányába.

– Ez most komoly? – kérdezte Eszter, amikor gyanútlanul lepillantott a szertár elé. Jonatán ekkor letérdelt és megismételte a C csoport tagjai által feltett kérdést. Eszter meghatódva igent mondott, s már gyűrűvel az ujján fogadta a gratulációkat a földre érkezéskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában