jó ételek

2018.08.16. 16:40

Elkészült a modern barcsi konyha

 Átadták a modernizált barcsi menzát a Tavasz utcában. A technológiai fejlesztésnek köszönhetően akár az étlap is bővülhet, hiszen olyan bundázott ételeket is el tudnak készíteni, amelyeket minimális olajban sütnek ki.

Koszorus R.

A 216 millió forintos Területi- és Településfejlesztési Operatív Programból elnyert pályázati támogatásból az épületben az összes burkolatot kicserélték, új helyiségeket alakítottak ki, megújult a diákokat fogadó ebédlő és az eszközök is megérkeztek már. Programozható sütőkkel, számítógép vezérlésű és öntisztító eszközökkel bővült a létesítmény.

A Tavasz utcai konyha csaknem 800 főre készíti nap mint nap az ételeket szeptembertől, a két Barcson működő főzőkonyha összesen 1300 adagot állít elő naponta.

A megújult Tavasz utcai konyhát ünnepélyesen is átadták, a rendezvényen Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte az ünneplőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában