tragédia

2018.09.25. 17:04

Holttestre bukkantak a Desedában

Egy holttestet találtak a Desedában kedd délután, a gátőrháztól nem messze. Egy kaposvári horgász értesítette a rendőrséget.

Gy. Zs.

– Itt horgásztam a tavon, s akkor vettem észre a holttestet, amikor már hazafelé indultam – mondta el kérdésünkre a kaposvári férfi. – Még csak hasonlót sem szeretnék látni soha többet, nagyon megrendített az eset – tette hozzá.

– Arról kaptunk bejelentést, hogy egy nő holttestét találták meg a Desedában – mondta el lapunknak a helyszínen Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – Itt voltak a mentőszolgálat munkatársai is, de már nem tudtak mit tenni. A holttestet a katasztrófavédelem munkatársai emelték ki. A jelenleg rendelkezésünkre álló adatok alapján úgy tűnik, hogy nem történt bűncselekmény. Egyelőre kizárható az idegenkezűség, de még bűnügyi technikus és orvos is vizsgálja az esetet. A Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, ha valóban nem merül fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja.

Az ismeretlen női holttest festett vörös hajú, körülbelül 50 – 55 év körüli, közepesen erős testalkatú, 170 centiméter magasságú, 75 kilogramm súlyú. Fekete alkalmi nadrágot, szürke hosszú ujjú felsőt, cipzáras blézert és törtfehér színű, közepes sarokmagasságú cipőt viselt.

 

 

 

FRISSÍTVE!

AZ ÁLDOZATOT HOZZÁTARTOZÓJA AZONOSÍTOTTA!

 

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában