torlódás

2018.02.02. 17:47

Elütöttek két gyalogost Kaposváron

Eddig tisztázatlan körülmények között személyautó gázolt el két gyalogost a Berzsenyi úti felüljárón Kaposváron, majd elhajtott segítségnyújtás nélkül.

Sonline

A baleset a péntek délután, kora este történt – tudtuk meg Orbán Zoltántól, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. A helyszínen forgalmi torlódásra lehet számítani. A két gyalogos egy férfi és egy nő egyaránt megsérültek. A helyszínelés jelenleg is zajlik.

20:18

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a sofőr a gázolás után. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen járművezető pénteken 17 órakor Kaposváron, a Zselici úton közlekedett a Berzsenyi út felé egy ez idáig ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően szürke színű gépkocsival, amelynek során személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a Zselici út és az Iszák utca útkereszteződésében, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött két szabályosan áthaladó gyalogost, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. A megsérült férfit és a nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az okozó jármű jobb első lámpája és a jobb első sárvédője feltehetően megsérült.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában