Rendrakás

2017.08.16. 13:58

Kitisztult a bokor alja, figyeltek a panaszra

A napokban közöltünk képet a felújított Szent István király szobráról, mely Kaposváron, a Kossuth téren, a templom oldalában látható. Olvasóink tovább gondolták, az önkormányzat intézkedett.

Sonline

A kép közlése után többen is jelezték szerkesztőségünknek, hogy a szobor ugyan szép lett, ám a mellette található nagy bokor tövében áldatlan állapotok uralkodnak. Sajnos többen gondolták úgy, hogy oda lehet elhelyezni szemetet, vagy éppen illemhelyként használják. A lombok takarásában aztán többen, intelligenciájuktól függően végezték kis és nagy dolgukat, így téve vállalhatatlanná a helyet.

Olvasónk elmondása szerint véletlenül futott össze Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével az első kép elkészülte után nem sokkal, és ígéretet kapott a szomorú bokor-helyzet felszámolására. Az ígéretet valóban tett követte: egy nappal később gondos kezek kitakarították a bokor alját, így innentől a tér ezen rejtett szeglete sem rombolja az összképet. Bízunk benne, hogy sokáig így is marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában