Sonlány különdíj

2017.07.20. 11:39

Különdíjas tündöklése a fotózáson

Nagy Dorottya lett a Sonlány tavalyi különdíjas versenyzője. Nyereményét, egy profi fotós által készített személyes portfóliót a napokban készítették el.

Barkóczy László

Dorottya igazából nem is tudta, hogy jelentkezik a Sonlány versenyére. Először csodálkozott is, hogy a fotós milyen pózokat kért, hisz egész más okból ment fotózni. Csak egy idő után derült ki, hogy Sonlányos fotózásra is érkezett. Mint elmondta, ő maga nem nagyon követte a verseny alakulását, rokonai, és ismerősei viszont annál inkább. Őszintén örült, mikor kiderült ő lett a különdíj nyertese, hisz pár éve még nagyon szeretett volna modellkedni, és Baranyai Gerda fotósról is nagyon sok jót hallott. A fotózáskor csodálatos ruhákat vehetett fel a Sába Divatház jóvoltából, és noha ő maga nem szokott sminkelni, de nagyon tetszettek neki Salamon Gréta által készített sminkek és fantáziasminkek. Dorottya teljes galériáját itt tudja megtekinteni!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában