Fonyód

2018.03.29. 17:26

Lottóötöst ajánlott Orbán Viktor Somogynak

Nagykanizsára látogatott és visszafelé útján megállt Fonyódon is Orbán Viktor miniszterelnök.

Sonline

Egy rövid megbeszélést követően a város díszterén mintegy félezren várták. Helyszínt kellett módosítani, hiszen olyan sokan jöttek el a rendezvényre, hogy az eredeti helyen nem fértek volna el az érdeklődők. A miniszterelnök egy padon állva szólt a fonyódiakhoz.

Az esős idő ellenére a jó hangulatú beszélgetést azzal kezdte Orbán Viktor, hogy lottóötöst ajánl Somogynak. Ha április 8-án a somogyiak elmennek szavazni és a választókerületekben Gelencsér Attilára, Szászfalvi Lászlóra, Móring József Attilára, Witzmann Mihályra szavaznak, s mellette még egy ikszet tesznek a Fidesz-KDNP-re is, ez akkor Somogynak felérhet egy lottófőnyereménnyel.

Forrás: Facebook – „Kampány Fonyódon. Hajrá Móring József Attila”

Orbán Viktor miniszterelnök Fonyódon arról is beszélt, hogy a tét nem csekély, Magyarország függetlensége, az eddig elért eredmények forognak kockán. – Mindenkinek el kell mennie szavazni, aki érdekelt abban, hogy Magyarország továbbra is magyar ország, kiszámítható és megbízható legyen – emelte ki Orbán Viktor.

A sok-sok hölgy hallgatójára tekintettel külön hangsúlyozta, mi pontosan tudjuk, ha valamit meg kell beszélni, akkor azt nyugodtan bízhatjuk a férfiakra, ha viszont el kell intézni, azt mindenképpen a hölgyekre bízzuk. – Ezért különösen fontos, hogy Magyarország megvédje önmagát, hogy megvédjük a hazánkat és eddigi eredményeinket, hiszen olyanok jönnének ide, akik nem tisztelik azt az ősi viszonyt, mely megvan a magyar férfiak és nők között – mondta a miniszterelnök. – Mi egyenrangú partnernek tekintjük a hölgyeket, tiszteljük őket, elismerjük a munkájukat. Bár időnként teszünk rossz fát is a tűzre, attól még ez a fajta elkötelezettségünk érvényesül.

Orbán Viktor ebből a szempontból is fontosnak tartotta a voksolást és azt kérte: – mindenki beszéljen a szomszédjával, a barátaival és a rokonaival, hogy valóban elegen legyünk április nyolcadikán – fogalmazott Orbán Viktor. – Ha nem leszünk elegen, akkor bevándorlóországgá alakítják a hazánkat és a fejlődés korszaka lezárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában