időjárás-előrejelzés

2017.10.01. 07:00

Marad a napsütés – kirándulásra hív a vénasszonyok nyara

Vasárnap és a jövő héten is, kedd kivételével, marad a napos idő, így, aki teheti, menjen kirándulni!

Sonline

- Somogyban, vasárnap is tovább tart a szép, őszi kiránduló idő – írja előrejelzésében az eumet. – Reggel hideg, párás, foltokban ködös idő lesz. Napközben sok napsütésre készülhetünk, csapadék sehol nem várható. Gyenge déli, délkeleti szél fúj majd. Este és éjszaka sem lesz nagy változás az időjárásban. Kevés lesz a felhő, és párásodik a levegő. Helyenként kialakulhatnak ködfoltok.

A jellemző hőmérséklet átlaga

vasárnap reggel 5 C,

vasárnap délután 19 C,

hétfőn reggel 5 C körül alakul.

A legvalószínűbb folytatás

  • Hétfőn még folytatódik a jó idő, derült éggel, kellemes hőmérséklettel.
  • Kedden egy napra átmenetileg egy hidegfront okoz borongós, hűvös időt. Egyre többfelé ered el az eső, majd éjszakára már meg is szűnik, csökken a felhőzet.
  • Szerdán változóan felhős-napos időben, számottevő csapadék nem valószínű. Élénk, időnként erős lökésekkel kísért északnyugati szél fúj. Kissé hűvösebb lesz.
  • Csütörtöktől a hét legvégéig előreláthatólag ismét melegedő, szép napos, reggelenként párás, ködfoltos, igazi vénasszonyok nyaras jellegű időben bízhatunk.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában