elismerés

2018.05.11. 17:32

Jövő generációja díjat nyert a Katica Tanya

Jövő generációja díjat nyert a patcai Katica Tanya. Az idei Energy Globe Magyarország díj közönségszavazásán a Katica Tanya kapta a legtöbb szavazatot.

Góz Lilla

Nem elég a jó szállás és ellátás, le kell tudni kötni a turistákat. A Katica-tanyán hétvégenként tematikus programok várják a vendégeket.

Második alkalommal rendezték meg a versenyt, amelyen a magyar fejlesztésű fenntarthatósági kezdeményezések elismerése és a környezettudatos szemlélet népszerűsítésére volt a cél. A zöld energiával működő, a gyerekeket környezettudatosságra nevelő patcai Katica Tanyán a családok szórakoztatása mellett nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, így lehetett a Jövő generációja kategória győztese.

Az évente érkező hetvenezer látogató teljes energiaigényét megújuló forrásból tudják biztosítani. Az ökológiai lábnyom csökkentését szolgálja a saját ökológiai szennyvízkezelő rendszer, a napelemek, az esővíz újrahasznosítása, vagy a szélkerék. PET palackkal, aludobozzal és újság- vagy kartonpapírral is lehet fizetni a belépőjegyek egy részét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában