videó

2019.09.17. 09:47

Mutatjuk, hogyan lesz egy szép lányból igazi Tündérszép!

Megkezdődött a somogyi tündérek fotózása. Stúdiónkban járt az elsők között a görgetegi Abai Angelika.

Sonline

Barátnőjével érkezett a fotózásra a 19 éves szépség, akit a sorozat elkészítése után az élményekről kérdeztünk. Angelika elmondása szerint még nem vett részt hasonló fotózáson, eddig a modellkedés sem foglalkoztatta különösebben, mégis úgy döntött kipróbálja magát.

– Nagyon izgultam az elején, de ez hamar elmúlt, sokat segített barátnőm biztatása és a fotós, Péter is jó tanácsokat adott – mesélte első benyomásait a görgetegi lány.

Angelika leginkább a sportos és bikinis sorozatára a legbüszkébb, azok elkészítését élvezte leginkább. Kérdésünkre a somogyi tündérszép elárulta: – A jövőben szívesen tennék leget hasonló felkérésnek, bár nem tervezek komolyabban a divat és modellkedés világával foglalkozni. Mint megtudtuk a 19 éves lány önkéntes katonának áll, erre szeretné minden figyelmét, energiáját fordítani.

 

Ha úgy érzed, hogy neked is ezek között a lányok között a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, most még nem késő jelentkezni.

A fotózáson teljes portfólió-anyagot készít a versenyzőkről fotósunk, Muzslay Péter, de saját portfólióval is lehet nevezni.

Fontos tudni, hogy az idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezők már figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra.

A Tündérszépek versenyre Somogy megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

 

Tündérszépek 2020: ingyenes profi fotózás várja a jelentkezőket, a nyertesekre modellszerződés, egzotikus utazások, H&M vásárlási utalványok, telefonok várnak

A jelentkezés már elindult, a tunderszepek.hu oldalra kattintva könnyedén nevezhetsz saját fotókkal vagy ha úgy kényelmesebb, profi fotósunk INGYEN készít egy profi sorozatot. A verseny több fordulóból áll, a döntőbe jutott lányokat táborban készítjük fel a januári fináléra.

A legszebbekre közel 10 millió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában