Nagybajom - videó

2018.03.19. 14:48

Pörgős edzés Rubint Rékával

Garai Kitti

Több mint kétszáz ember érkezett vasárnap Nagybajomban, hogy egy nagyon jó hangulatú, pörgős edzésen vegyen részt. A fitness délután a Pálóczi Református Alapfokú Művészeti iskola társastánc bemutatójával kezdődött, amit egy fél órás bemelegítés követett Diseri Ágnes aerobik oktatóval. Ezután Rubint Réka alakreform programja került sorra, ahol egy órás intenzív mozgás vette kezdetét, a végén pedig Nagy Lilla gyógytornásszal nyújthatták le a fáradt izmokat a sportszerető részvevők.

– Az Alternatív Egyesülettel tavaly szerveztük meg először az egészséghónapot, ekkor egy fitness délelőtt keretében hívtuk meg Rubint Rékát alakreform edzésre – mondta el a program főszervezője, Pirka Mátyás. – Idén is szervezünk egészség hónapot márciusban, az alakreform mellett a testi és lelki egészség témájában szervezünk előadásokat orvosokkal és mentálhigiénés szakemberekkel. Az egészségtudatosságra egy olyan nagy rendezvénnyel kívántuk felhívni a figyelmet, amellyel sok embert eltudunk érni. Jó hangulatú közösségi eseményt szerettünk volna szervezni, ahol mindenkit megérint, hogy mennyire fontos a rendszeres testedzés az egészséges életvitelhez. Rubint Réka személye és motiváló ereje a legjobb választás volt célunk eléréséhez.

Fitness edzés Rubint Rékával Nagybajomban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában