Videó és fotó

2017.08.06. 13:07

Siófokon kiderült, ki a legszebb és a legerősebb e vidéken

A hétvégén rendezték meg a siófoki plázson a Scitec Muscle Beach nevű rendezvényt, ahol mindenki talált magának valami olyat, amitől vagy nagyobbnak érezhette magát, esetleg egy kicsit szebbnek.

Barkóczy László

A Siófokon rendezett eseményen számos, a testépítéshez, a helyes táplálkozáshoz, és a sportokhoz kapcsolódó program megtalálható volt. Érdemes volt hát másfél órát sorban állni a pénztáraknál, hiszen sokrétű, egyedi programokat láthatott, és a sportágak híres magyar képviselőivel is találkozhatott a kilátogató. A Scitec Magyarország támogatásával a nagy színpadon folyamatosan zajlott a verseny, mely során több kategóriában kiderült, ki a legszebb nő és férfi e vidéken. De szintén a strandon zajlottak a fekvenyomás- és erőemelő versenyek is, valamint a Balaton Open elnevezésű CrossFit verseny is, mely sport nagy népszerűségnek örvend, viszonylag fiatal kora ellenére. Itt két kategóriában, Rx, és Scaled elnevezésűben mérhették össze erejüket és állóképességüket a versenyzők. A kaposvári Nagy Bálint (Thor Gym Kaposvár) harmadik lett Scaled kategóriában, így szerezve elismerést a városnak és a megyének. Szintén a rendezvény adott otthont az Erős Emberek versenynek is.

 

 

Azok, akiket az erő világában a sport aznap nem rántott magával Siófokon, szabadon edzhetett a kiállított gépeken, vagy táplálkozási tanácsokat hallgathatott meg az erre a célra felépített sátorban, a gasztro show keretein belül. Találkozni lehetett a Scitec Team sztárjaival is, mint Békefi Brigittával, Toldi Zsuzsival, Kathi Bélával. Velük – és még sok csapattaggal – délutánonként lehetett együtt edzeni a friss levegőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában