egészséges

2019.02.11. 16:07

Újabb magánklinika nyit Kaposváron

Február 18–án kezdi meg működését az Ezredév Egészségügyi Központ.

Góz Lilla

Hétfőn a bejáráson Vargovics Eszter szakmai vezető mutatta be a három épületből álló klinikát. Elmondta: tavaly nyáron kezdték el az épületek felújítását, jövő hétfőtől pedig hét szakrendelőben várja 13 szakmában 18 szakorvos a pácienseket. Márciustól újabb öt szakrendeléssel bővítik az ellátási palettát, akkor indulnak el az egynapos sebészeti műtétek. Az A épületben négy rendelőt alakítottak ki, ahol bőrgyógyászati, fül–orr gégészeti, nőgyógyászati, urológiai, kardiológiai vizsgálatok lesznek, továbbá dietetikus szaktanácsadással állnak rendelkezésre.

Hallásvizsgálati labort és 4 D-s ultrahangot is igénybe vehetnek a klinikán. A B épületben alakították ki a Röntgen helységet, a műtőt, az endoszkópiás részleget, továbbá a kórtermeket. A C épületben az érsebészeti, traumatológiai és a gasztroenterológiai szakrendelések kaptak helyet. A klinika 10 órától este 8 óráig lesz nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában