pótfelvételi

2017.08.26. 17:30

Legalább száz fellépésük lesz a zeneiskolásoknak

Már most 480 gyermek iratkozott be a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskolába, ám bizonyos, hogy ez a szám 500 fölé emelkedik.

Harsányi Miklós

A vártnál is sűrűbb programmal indítja az új tanévet a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola. Bár még csak körvonalazódik a rendezvényterv, ám egészen bizonyos, hogy a korábbinál több, legalább száz fellépésük lesz. Hamarosan Balatonfenyvesre utazik a zenész csapat.

Nagy Tamás igazgató szerint az energiával teli csapat jól bírja az iramot, s örömre ad okot, hogy újabb településekre és rendezvényekre kapnak meghívást. A bázisintézményi címmel büszkélkedő zeneiskola az utóbbi egy évben látványosan tovább bővítette kapcsolatait, tevékenységük számos helyen ismert az országban. Színvonalas képzés, kiszámítható keretek, s a szakmai megújulás iránti elkötelezettség: Nagy Tamás szerint tanintézményük sikere döntően erre vezethető vissza.

– Már most 480 gyermek iratkozott be hozzánk, ám bizonyos, hogy ez a szám 500 fölé emelkedik – folytatta Nagy Tamás. – Szeptember elsején és negyedikén lesz a pótbeiratkozás és a pótfelvételi, s akárcsak korábban, számos fiatal ekkor jelentkezik. Csaknem húszféle hangszer közül választhatnak a diákjaink, s az óraadó kollégákkal együtt közel 50 szakember foglalkozik velük. A zongora korrepetitori állást egy új munkatárs, Sarkadi Ferenc mesterpedagógus tölti be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában