puncsapuk

2019.03.08. 14:44

Mindig voltak és lesznek is sugar daddyk

Huszonkét „sugar daddy” történetét vetette papírra Szeder Réka.

Góz Lilla

Az egykori csurgói kézilabdás szerdán mutatta be Puncsapuk címmel megjelent könyvét a Takáts Gyula Megyei Városi Könyvtárban. – 2017 novemberében született meg az ötlet, hogy regisztráljak egy kamu profillal olyan társkereső oldalon, ahol férfiak kerestek maguknak fiatal lányokat, akiket anyagikkal is támogatnának – mondta el Szeder Réka. A fiatal egyetemista lány 22 férfival beszélgetett el Szegeden, Budapesten és több nagyvárosban.

– Volt, aki a nevét is vállalta a kötetben. Úgy gondolom, mindig is volt, mindig is lesz ilyen kapcsolat. Egy vidéki lány felkerül a nagyvárosba és nincs megfelelő családi háttere, könnyen elcsábul a biztonságért cserébe. De akkor is, ez egy kiszolgáltatott viszont, az egyik fél biztosan sérülni fog – tette hozzá Szeder Réka. Volt, aki alkalmi társaságra vágyott, de volt olyan férfi is, akinek két–három évig tartott ez a különleges kapcsolata.

– Megtehetik, hogy eltartsanak valakit, de megjegyezték, hogy intelligens nőt keresnek, akinek vannak céljai, nem 40–50 kiló húst vesznek, hanem támogatják egy fiatal, csinos lány elképzeléseit. Befektetésnek tekintik a legtöbben ezt a tevékenységet – mondta Szeder Réka. A fiatal szegedi lány készül államvizsgájára, biológiai szakon fog végezni. Most egy regényen dolgozik, ami több ember életét mutatja be. Karaktereit a valóságból meríti. Családon belüli erőszak, alkoholizmus, a droghasználat is szerepet kap készülő könyvében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában