Könyvbemutató

2019.04.10. 21:59

Alattomosan támad a Candida

230 ételreceptet, egy 91 napos menüsort és egy bevásárló listát is tartalmaz Bognár Mária Candida diéta könnyedén című könyve. Az írást a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban mutatták be szerdán.

Fenyő Zsuzsa

Bognár Mária maga is szenvedett ebben a betegségben, és sokáig nem derült ki, hogy egészségügyi problémáinak okozója a Candida.

– A Candida egy gomba, amely mindenkinek a szervezetében megtalálható, de ha legyengül az immunrendszer elszaporodhat – mondta Bognár Mária. – Ebben az esetben nagyon sokféle egészségügyi problémát okoz, és nagyon nehéz felismerni ezt a betegséget.

Mária végül kikísérletezett egy olyan étrendet, ami meggyógyította őt. Másoknak is szeretett volna segíteni, ezért írta meg a könyvet, aminek a bemutatóján Repa Imre professzor volt a szerző beszélgetőtársa.

– Ha valakinek valami baja van, sokszor elvárja, hogy az egészségügyi ellátórendszer hozza rendbe, pedig nekünk is kell valamit tenni az egészségünkért – fogalmazott Repa Imre – Nagyon örülök, hogy megszületett ez a könyv, mert ez is arról szól, hogy saját magunk is sokat tehetünk azért, hogy meggyógyuljunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában