új évad

2019.10.21. 21:37

November 11-én megnyitja kapuit a Csiky Gergely Színház

A Csiky Gergely Színház az eredeti játszóhelyére történt visszaköltözést követően november 11-én ünnepélyes keretek között nyitja meg kapuit – erről tájékoztatta lapunkat Fehér Euridiké, igazgatóhelyettes, marketing igazgató.

sonline

Ebből az is kiderül, hogy a mintegy 9000 négyzetméteres, megújult és átépített színházépület november közepétől folyamatosan várja majd a látogatóit. A díszelőadásra november 13-án, 19 órakor kerül sor. A terveknek megfelelően Vidnyánszky Attila Kossuth- díjas rendező, a Nemzeti Színház igazgatója állítja színpadra a Csiky Gergely: Buborékok című vígjátékát. Ugyanezt az előadást premier bérletes közönség november 15-én este láthatja.

Az első gyerek és ifjúsági bemutatót, a Presser G. – Sztevanovity D. – Horváth P.: A Padlás című mese-musicalt november 21-én 13:30-kor láthatják a nézők Bergendi Barnabás rendezésében. Az első kamara bemutató Tasnádi Csaba rendezése, a Tasnádi István: Kartonpapa című komédia december 7-én 19:30-kor kerül színpadra.

 

A fotó illusztráció, az új színház látványterve!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában