komolyzene

2020.06.24. 20:06

Megújult arculattal érkezik nyár végén a Kaposfest

Megújult arculattal érkezik a 11. Kaposfest – Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál Várdai István és Baráti Kristóf művészeti vezetésével augusztus 16-19 között.

Sonline

A szervezők nagy örömére a fesztivál alapítói Kokas Katalin és Kelemen Barnabás is elfogadták a meghívást és fellépnek a fesztiválon. A nyitókoncertet megelőző napon, augusztus 16-án lehetőség lesz próbák látogatására, műhelybeszélgetésen való részvételre és az érdeklődők passzív és aktív részvevői lehetnek a fesztiválon fellépő világhírű művészek mesterkurzusainak.

Összesen közel száz művész lép majd színpadra három nap alatt beleértve a szólistákat és a zenekari muzsikusokat. A hazai zenekarok legjobbjai és feltörekvő fiatal együttes is képviselteti magát a kaposvári fesztiválon. A világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar mellett a Camerata Pelsonore és a Budapest Jazz Orchestra is vendégei lesznek a rendezvénysorozatnak. A népzene kedvelőit Pál István Szalonna és zenekara szórakoztatja majd a város főterén.

Idén Baráth Emőke és Miklósa Erika operaénekesek is fellépnek majd olyan zenészek és partnereiként, mint Kirill Troussov, Szűcs Máté, Fejérvári Zoltán, Baráti Kristóf, Várdai István, Marc Bouchkov, Sarah McElrawy, és Horváth Bence Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában