videóklip

2020.10.15. 20:00

Kaposvár ikonikus helyein forgat a Z-Generáció

A somogyi megyeszékhelyen forgatja legújabb videoklipjét a Z-Generáció.

Turbéki Bernadett

A zenekar tagjai azt mondták: azért választották most Somogyország fővárosának jellegzetességgel bíró helyszíneit, mert ezer szállal kötődnek Kaposvárhoz. A város négy pontján, a Rippl-Rónai Villánál, a Hajnalcsillag játszótéren, a Csiky Gergely Színháznál, és a Desedán készültek felvételek a népszerű, fiatalokból álló zenekarról.

A klip zenei anyagát Máté Péter: Zene nélkül című dalának Szirtes Edina Mókus által a Z-Generáció számára – népzenei elemekkel gazdagított – áthangszerelt változata adja. A klipet Mészáros Tibor rendezi, a képanyagot Treszler Dávid és Magyar Bálint készíti, a hangmérnök Sebesi Tamás.

A klipet hamarosan az érdeklődők is láthatják majd, akár még ebben a hónapban felkerülhet a legnagyobb videomegosztó oldalra, és a Z-Generáció fiataljainak közösségi oldalaira.

Mint ismert, a Z-Generáció, olyan szennai, kaposszerdahelyi és kaposvári fiatalokból áll, akiknek a zene az életük szerves részét képezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában