Járványügy Somogyban

2020.11.05. 10:25

Elmarad a Lúdas Matyi

Harmadára csökkent a nézőtér a Roxínházban az új rendelet értelmében, ezért át kellett tervezni a további működést.

Sonline

A Roxínház szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy az új jogszabály értelmében harmadára csökkentett a nézőtér, s így a Lúdas Matyi előadásra igényelt jegyek bőven túllépik a megengedett létszámot.

- Nem tudunk súlyozni néző és néző között, nem tudjuk és nem akarjuk eldönteni, hogy ki az, aki helyet foglalhat és ki az, aki nem, ezért úgy döntöttünk, hogy a november 14 és 15-i dátumra meghirdetett Lúdas Matyi előadások elmaradnak – írták.

A megengedett nézőszámot figyelembe vevő Lúdas Matyi bemutatót november 21 és 22-én tartják meg 16 órai kezdettel. Az eredeti időpontokra váltottk jegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve a későbbi előadások valamelyikére áttetethetők.

Viszont az Anconai szerelmesek november 28-i (szombat) előadását – betartva az új jogszabályi rendelkezést – megtartják, valamint meghirdetnek egy pótelőadást is november 27. 19 órai kezdettel.

A Roxínház közleményében kiemelte: a helyzethez alkalmazkodva próbálják maximálisan kiszolgálni minden nézőt. Az esetleges kényelmetlen helyzet miatt a publikum elnézését és megértését kérjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában