Járványügy Somogyban

2021.02.03. 17:00

Az oltás után perdülhetünk csak táncra

Színpad, közönség, zenekar, közösség, ennyi mindentől fosztotta meg a koronavírus Csikvár Gábort, a Somogy Táncegyüttes ügyvezető művészeti titkárát.

Turbéki B.

– Éppen egy műtét után lábadozom, de lassan újra dolgozni kezdek, mert a pályázatok határidősek – mondta lapunknak. – A koronavírussal kapcsolatos szigorításoknak köszönhetően nem fáj a szívem, hogy szakmailag nem tudok valamit megoldani a lábadozás miatt, észrevétlenül felépülhetek. Jó lenne, ha minden a régi kerékvágásban menne, ehhez azonban le kell tudnunk győzni a koronavírust – tette hozzá.

– Azt gondolom, hogy le tudjuk győzni ezt a nehézséget, amely meghatározza a jelenlegi életünket. Fontosnak tartom, hogy előrelépés történjen a vírus megfékezésében, és erre az oltás mutatkozik a legkézenfekvőbbnek. Persze mindenkiben van félsz, hogy milyen hosszú távú hatása lesz, ám ha felelősséggel gondolkodunk, biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra a színpad, a tánc és a zene világát is élvezhetjük testközelből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában