nóta

2021.03.05. 11:44

Ezer dollárért énekel a kaposvári színész

A kaposvári Orlik István színész-énekes is bejutott a Houdini musical pályázat legjobb tíz énekese közé.

Marosi Gábor

Fotó: Ponya Bence

A versenyt a darab szerzője, a New Yorkban élő Varga Bálint hirdette meg, a megmérettetésre pedig a világ minden pontjáról jelentkeztek énekesek. A résztvevőknek a musicalből kellett kiválasztaniuk egy dalt, majd egyperces videót készíteni az előadásról.

Orlik István az „All in my mind” címűt választotta, a produkciót pedig munkahelyén, a bikali élménybirtok színháztermében rögzítették. Előadása sokak tetszését elnyerte, hiszen bekerült a legjobb énekesek közé, így esélye van arra, hogy megnyerje a főnyereményt, az ezer dollárt.

Orlik István elmondta: kihívásnak tűnt a musical, ezért jelentkezett a versenyre. A kaposvári színész-énekesre március hetedikéig lehet szavazni a houdinionbroadway.com oldalon keresztül. A musicalből egyébként már hangoskönyv is készült, melyet különféle zenei felületeken lehet meghallgatni. A darabot a tervek szerint Amerikában és Magyarországon is bemutatják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában