Minden napra Balaton

2021.06.27. 10:56

Indulhat a cirkuszi szezon Lellén

Utcanév avatással indult a cirkuszi szezon Balatonlellén, ahol a városban már negyed évszázada rendszeresen szereplő Richter családról neveztek egy utcát.

Sonline

Forrás: hellobalatonlelle.hu

- Balatonlelle a második otthonunk, én gyakorlatilag itt nőttem fel. A Cirkusz tér mellett – ahol állomásozunk nyaranta – van egy kisebb utca, amely korábban nem volt elnevezve. Tavaly év végén Balantonlelle polgármestere és képviselő testülete úgy döntött, hogy – tekintve családunk negyedévszázados kötődését a városhoz – Richter utcának fogják elnevezni. Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy így megbecsül minket a város. Jó érzés ehhez a közösséghez tartozni, és jó érzés ide visszatérni – jegyezte meg Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója a Hello Balatonlelle kérdésére.

A direktor azt is elmondta: idén is lesz cirkuszok éjszakája július 16-án és 17-én, valamint a népszerű vízicirkusz sem maradhat el a programok sorából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában