kikapcsolódás

2021.06.18. 11:44

Változatos programokkal készülnek nyárra az Agórában

Koncertek, néptánc és kiállítások is várják az érdeklődőket, de a védettségi igazolványt mindenhol elkérik.

Baka József András

A programsorozat június 23-án kezdődik könnyűzenei koncerttel. A Zoord együttes lemezbemutató koncertjét követően minden szerda estére jut egy fellépő a második emeleti aulában. Június 26-án a Vaszary Képtárban, összekapcsolva a Múzeumok Éjszakája programjaival, este hat órától tárlatvezetésen lehet részt venni a Kapos Art jubileumi kiállításán.

Július 5-én Fülöp Claudia „Az éjszaka színei” című kiállítása lesz megtekinthető a második emeleti kiállítóteremben, amelyet Zsíros Linda színművész fog megnyitni.

Július 12. és 23. között hétfőnként, keddenként és csütörtökönként társasjátékokkal, könyvekkel kézműves foglalkozásokkal és angol készségfejlesztő foglalkozásokkal várják az általános iskolás gyermekeket.

Június 19-én, július 3-án, 17-én és 31-én a néptánc szerelmeseit várja a Titi Táncházban a Somogy Táncegyüttes és a Somogy Zenekar. Július 20. és 24. között pedig Népzenei Szakkörön várják citera, brácsa, hegedű és nagybőgő foglalkozásokra a fiatal kezdő és haladó népzenészeket.

Fontos tudni, hogy a programokon a 18 év felettiek kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetnek részt, a kiskorúak pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel mehetnek be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában