klipforgatás

2021.09.06. 20:00

Elbűvölte a Csiky ezért lett Kaposvár a helyszín

A Csiky Gergely Színházban forgatta új videóklipjét Kertész Iván énekes, a Star Academy tehetségkutató műsorból egykor megismert fiatal.

Góz Lilla

– A Csiky Gergely Színház nagyszínpada és a nézőtér nagyon megtetszett mindannyiunknak, a vezetőség pedig nagyon készséges volt, és a forgatás is gördülékenyen zajlott Morvai Lehel üzemeltetési igazgató koordinálásával – mondta el a niklai származású Hársházi Szabolcs dalszerző-producer, akivel Kertész Iván 2018 óta dolgozik együtt.

A fiatal énekes közösségi oldalán számolt be a klipforgatás élményéről. – Egy kicsit a jövőbe tekintésről szól a Bármi is jön c dalon. Nagyon impozáns klipet forgattunk a kaposvári Csiky Gergely Színházban, nagyon jó nap volt, szívesen gondolok rá vissza – mondta Kertész Iván. A videóban tulajdonképpen egyedül szerepel a fiatal tehetség, s a sztori szerint a nézőtér soraiban sétálva, valamint a színpadon állva énekli új dalát.

Kertész Iván, a Star Academy című televíziós tehetségkutató műsor 2016-os évadában vált ismertté. A fiatalember egészen a döntőig jutott, ott azonban alulmaradt a győztes Szőcs Renátával szemben és végül negyedikként zárta a műsort.

A fiatal énekes jelenleg második albumát készíti, alkotásaik folyamatosan jelen vannak a hazai televíziós zenecsatornákon és több rádió is játssza dalait, amelyeket a Hársházi–Kotsy szerzőpáros jegyez.

Az új klipet is a somogyi filmes alkotók, Tormási Patrik és Tormási Rajmund készítették. A dal hangszerelésénél basszusgitáron közreműködött egy kaposvári zenész is Farkas Gábor személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában